404

Info Qtime

OP, OOP, Leidinggevenden, Studenten Basishouding
We weten niet wat de toekomst brengt, maar we streven er wel naar om onze leerlingen te blijven ondersteunen en begeleiden. Ook in tijden waarin afstandsleren nodig is. Laten we daarom de goede ervaringen uit de afgelopen periode bewaren en waar mogelijk deze verder verbreden.
Dus, ervaar jij ook de uitdaging van het nieuwe lesgeven? Wil je graag meer handvatten om hier dit schooljaar weer mee aan de slag te gaan? Doe dan mee aan deze online Innovatiecarrousel!
Tenslotte willen we leren van elkaar en niet allemaal zelf het wiel uitvinden.
Tijdens een aantal workshops maak je kennis en verdiep jij jezelf in formatief evalueren, adaptief leren, flipping the classroom en optimaal samenwerken met je sectie/team met behulp van de techniek.
Stap in deze Carrousel!

Bekijk data bijeenkomsten en locatie

Geen cursusdata

Deze Qtime heeft al plaatsgevonden en is (nog) niet herpland. Heb je interesse? Laat het ons weten zodat wij je op de hoogte kunnen houden.

Toon interesse

Maaltijd

Bij deelname aan een Qtime van 16:00-19:00 uur (of later) regelt Quriuz een maaltijd. In het kader van duurzaamheid is deze vegetarisch. Om het voor ons organisatorisch behapbaar te houden en geen risico te lopen houden wij geen rekening met dieetwensen/allergieën/andere wensen. Het beste kun je dan zelf een eigen maaltijd meenemen. Aan de gastvrouw of gastheer kun je vragen of zij/hij het wil opwarmen.

Sprekers

Jacco Zwijnenburg
Met ervaring in zowel het onderwijs als de ICT, kijkt Jacco met een frisse blik hoe techniek een goede aanvulling kan zijn op het onderwijs.

Sander Niessing
Sander is ICT-innovator op het Liemers College

Bert Stronks

Kosten

Quriuz maakt gebruik van Cookies

Geef per categorie de keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen. Graag de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan.

OK